GALERIE FOTO. A fost aleasă cea mai frumoasă româncă! Va reprezenta România la Miss World 2017

Filon Stan   
în Galerie foto
02/11/2017, 11:38
GALERIE FOTO. A fost aleasă cea mai frumoasă româncă! Va reprezenta România la Miss World 2017 GALERIE FOTO

Romania si-a desemnat candidata pentru Miss World! Este superba! Frumuseţea care va reprezenta ţara noastră la concursul Miss World 2017 are 1,78 m înălţime şi dimensiuni aproape perfecte, care îi va fac pe bărbaţi să viseze cu ochii deschişi!

Maramureşancă Mihaela Boşca a fost desemnată să reprezinte România la competiţia care va avea loc  în acest an în Sanya – China. Tânăra a fost aleasă în urmă selecţiei naţionale Miss World România 2017, organizată duminică 1 octombrie în Capitală, pentru a lua parte la cea de-a 67-a ediţie a Miss Worrld, care va avea loc pe data de 18 noiembrie 2017. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Miss World România vrea să fie regizor

Mihaela Boşca are 26 de ani, 1.78 m înălţime, dimensiunile sale sunt 90-61-91. Tânăra este pasionată de de dans, sport, limba latină, skydiving, lectură, karting, înot, ,însă cel mai mult dorindu-şi să se implice în viitor în cât mai multe proiecte de caritate şi voluntariat pe plan naţional şi internaţional.

Ea a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universităţii de Nord din Baia Mare şi studiază în prezent Public Speaking and Confidence. Mihaela vorbeşte fluent limba franceză şi limba engleză. Ca şi planuri de viitor tânăra îşi doreşte o carieră de regizor, visul ei fiind să câştige titlul Miss World 2017 şi datorită acestei notorietăţi să se poată lansa în industria cinematografică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×