România a ratat calificarea în marea finală Eurovision 2018! ”Noi nu ne oprim aici”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
11/05/2018, 08:50
România a ratat calificarea în marea finală Eurovision 2018! ”Noi nu ne oprim aici”
Romania a ratat calificarea în marea finală Eurovision 2018

Povestea României la Eurovision 2018 s-a încheiat brusc! Trupa care a reprezentat țara noastră la celebrul concurs, The Humans, a ratat calificarea în marea finală Eurovision 2018, de pe data de 12 mai, care are loc anul acesta pe scena de la Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

De la introducerea sistemului cu semifinale, în 2004, România s-a calificat în fiecare an în finală. O excepţie a fost anul 2016, când România a fost descalificată din start pentru că Televiziunea Română avea datorii la European Broadcasting Union (EBU), organizatorul concursului internaţional.

The Humans a ratat calificarea în marea finală Eurovision 2018. ”Noi nu ne oprim aici”

“Vă mulțumim din suflet celor care ne-ați susținut! Vă mulțumim cu același suflet și celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simțit aproape de noi pe tot parcursul competiției și suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajați de un popor cu oameni frumoși! Este minunat că și în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus! Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriți nici voi și susțineți în continuare artiștii români, în orice situație”, a scris The Humans, pe Facebook.

În urma semifinalei de joi s-au calificat Norvegia, Serbia, Danemarca, Moldova, Olanda, Australia, Ungaria, Suedia, Slovenia, Ucraina. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×