VIDEO. Doi români au pierit într-un incendiu devastator care a cuprins o clădire de imigranţi din Germania!

Filon Stan   
în Hotnews
06/09/2017, 00:00
VIDEO. Doi români au pierit într-un incendiu devastator care a cuprins o clădire de imigranţi din Germania!

Români morţi în incendiu! Doi români şi-au pierdut viaţa într-un incendiu devastator care a izbucnit într-o clădire de imigranţi din Germania! Pe lângă cei doi români, incendiul a făcut şi alte victime.

Incendiul a avut loc în oraşul Duisburg, iar pompierii s-au luptat cu flăcările timp de câteva ore bune, potrivit Antena3. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Românii morti în incendiu nu au fost singurele victime

Flăcările a lăsat în urmă mai multe victime, printre care şi doi romani morţi în incendiu. Alte zece persoane au fost transportate de urgenţă la spitalul din oraş, acestea aflându-se în stare foarte gravă.

Flăcările au fost atât de puternice, încât în numai câteva minute, întreaga clădire a fost cuprinsă de flăcări.

Închide ×