Românca ucisă în stil mafiot, în Spania! Motivul pentru care i-au luat viața

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/11/2018, 19:10
Românca ucisă în stil mafiot, în Spania! Motivul pentru care i-au luat viața
Maria M. a murit în brațele surorii sale, înainte ca paramedicii să ajungă la fața locului

O româncă a fost ucisă în stil mafiot, în Spania. Iată motivul pentru care a fost omorâtă. Aceasta a fost împușcată de doi bărbați chiar în fața locuinței sale care se afla într-un cartier mărginaș din orașul Zaragoza. Asasinatul a avut loc miercuri seară, 21 noiembrie, în jurul orei 20:00, în zona Torre de Arzaiz. După ce bărbații i-au luat viața femeii, aceștia au fugit cu un automobil de culoare roșie. Oamenii legii presupun că a fost vorba despre o reglare de conturi în stil mafiot, pentru că victima a fost așteptată de doi ucigași care au deshis focul asupra ei imediat cum aceasta a coborât din mașină.

Pe numele ei Maria M., în vârstă de 29 de ani, a murit, în brațele surorii sale, și asta înainte ca paramedicii să ajungă la locul crimei. Conform evz.ro, o vecină a declarat că a auzit două împușcături, apoi o mașină plecând în viteză. ”Am auzit două împușcături, apoi o mașină care a plecat în viteză”, a relatat o vecină. Potrivit publicației El Periodico de Aragon, asasinii încă nu au fost găsiți.

romanca ucisa intr-un stil mafiot a murit din cauza unei iubiri vechi
Locul în care Maria a fost ucisă de doi bărbați

Românca ucisă în stil mafiot, în Spania! Motivul pentru care i-au luat viața este unul legat de o relație amoroasă

Românca avea o relație cu un cetățean spaniol, iar cei doi locuiau împreună cu sora și tatăl ei, în Zaragoza. Vecinii româncei au povestit că Maria avea o relație amoroasă cu un spaniol din zonă; spaniol care fusese arestat pentru deținerea unei plantații clandestine de marijuana, în urmă cu doi ani, acest bărbat fiind chiar unul dintre suspecți.

romanca ucisa intr-un stil mafiot a murit din cauza unei iubiri vechi
Fotografie în care se află Maria, românca ucisă în stil mafiot, în Spania

Și, chiar dacă sora victimei, Sorina, era în stare de șoc după cele întâmplate, a reușit să prindă în memorie atât șirul evenimentelor, cât și detalii depre ucigașii surorii ei. Aceasta le-a spus anchetatorilor că unul are o vârstă curpinsă între 35 și 40 de ani, are părul blond, tuns scurt, cu o jachetă scurtă kaki, nu mai înalt de 1,65 metri. Al doilea era de aceeași statură cu primul, însă purta blugi negri și un sacou de culoare înch

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×