Român reținut în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/10/2018, 14:31
Român reținut în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova GALERIE FOTO
Victoria Marinova, în timp ce-și făcea meseria

Românul care a torturat-o și ucis-o pe jurnalista Victoria Marinova a fost găsit și arestat în Bulgaria. Cetățeanul român avea asupra sa un pașaport moldovenesc, iar dubii cum că el nu ar fi criminalul nu existat, căci el a fost principalul suspect încă de la începerea anchetei. Oamenii legii din Bulgaria au întocmit un dosar pentru uciderea ziaristei. Aceasta, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită de un trecător pe malul Dunării, într-o zonă puțin aglomerată a orașului Ruse. Presa locală a dat detalii terifiante despre starea în care prezentatoarea de televiziune a fost găsită. Victoria Marinova a fost localizată de trecător în iarbă, iar oamenii legii spun că a fost bătută, violată și strangulată. Detaliul șocant a fost că toată acțiunea s-a petrecut în mijlocul zilei. Informațiile din presă arată că trupul jurnalistei a fost identificat tocmai seara de familia ei.

Conform observator.tv, pescarii din zona în care a fost Marinova găsită este plină de drogați ori persoane care nu au adăpost, de aceea presa din Bulgaria crede că uciderea femeii ar putea să nu aibă legătură cu meseria ei. De asemenea, procurorii au explicat că traumatismul la cap suferit de jurnalistă nu pare să fi fost comis de mai multe persoane. Totodată, ei au mai indicat și faptul că aceasta nu mai avea asupra sa niciun obiect. ”Telefonul său mobil, cheile maşinii, ochelarii şi o parte din îmbrăcăminte au dispărut“, au declarat procurorii.

Românul care a ucis-o pe jurnalistă a fost arestat! Ultima zi din viața Victoriei Marinova

Românul care a omorât-o pe jurnalista Victoria Marinova a fost arestat
Jurnalista, făcând activități care o relaxau

Detaliile inițiale ale cazului arată că la ora 10:30, femeia a băut o cafea împreună cu câțiva prieteni, pe malul Dunării, apoi le-a spus acestora că pleaca la jogging. Ulterior, la ora 14:20, trupul său a fost găsit fără suflare. În acest moment, se verifică AND-ul românului suspect pentru ca polițistii să poată face o asemănare între acesta și probele prelevate de la fața locului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×