Român acuzat în Franţa că a distrus 109 maşini şi rulote!

Vicentiu Dinescu  
înStiri de ultima ora
28/01/2018, 12:18
Român acuzat în Franţa că a distrus 109 maşini şi rulote!

Românul a fost audiat săptămâna aceasta de magistraţii francezi, fiind acuzat de declanşarea accidentală unui uriaş incendiu care a dus la distrugerea unui întreg camping de rulote, în localitatea Orvault din nord-vestul Franţei.

Conform site-ului stirilorprotv.ro, bărbatul de 50 de ani lucra ca electrician al campingului şi ar fi realizat un branşament ilegal la reţeaua de curent. Anchetatorii spun că, de câteva luni, bărbatul şi alţi români se instalaseră ilegal la Orvault şi furau curent.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Românul riscă patru luni de închisoare cu suspendare

Incendiul ar fi pornit de la instalaţia improvizată, dar s-a extins abia după ce câteva butelii de gaz au explodat. În final, focul a distrus 109 maşini şi rulote, paguba înregistrată de firma care administrează parcul de rulote e de peste trei milioane de euro.

Pus în faţa înregistrărilor de pe camerele de supraveghere, omul a recunoscut fapta şi riscă patru luni de închisoare cu suspendare, pentru distrugere involuntară.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×