Robert Turcescu, în doliu! Mesajul sfâșietor postat de jurnalist

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/10/2018, 15:04
Robert Turcescu, în doliu! Mesajul sfâșietor postat de jurnalist GALERIE FOTO
Robert Turcescu, în doliu! Jurnalistul a postat un mesaj dureros pe pagina sa de Facebook

Robert Turcescu este în doliu! Jurnalistul a postat acum câteva ore un mesaj sfâșietor în urma cătora mulți dintre admiratorii lui i-au oferit suportul moral pentru a trece mai departe. Deputatul PMP se află acum într-un moment al vieții foarte greu, dat fiind faptul că tatăl său s-a stins din viață. Acesta a transmis urmăritorilor lui acest anunț prin intermediul unei rețele de socializare. În mesaj, se află și detalii despre locul și ora la care părintele lui va fi înmormântat, pentru ca cei care l-au admirat pe timpul vieții , să poată veni și conduce pe ultimul drum.

”Tatăl meu, Barbu Turcescu, a fost cel mai bun tată din lume. Bunul meu tată s-a dus la Domnul în această dimineaţă. Toţi cei care l-au cunoscut şi vor să-şi ia ramas bun de la el sunt aşteptaţi începând de mâine după-amiază la capela cimitirului din satul Valea Mare Podgoria, oraş Ştefăneşti, judetul Argeş. Înmormântarea va fi joi, 18 octombrie, în cimitirul de la Valea Mare, la ora 12.00. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu tată!”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook .

Robert Turcescu este în doliu! Jurnalistul a postat un mesaj sfâșietor

Robert Turcescu este in doliu! Deputatul PMP a postat un mesaj sfâsietor pe pagina sa de Facebook
Mesajul postat de Robert Turcescu pe rețeaua sa de socializare

De asemenea, cei care-i urmăresc și îndrăgesc pe jurnalist nu au contenit să-și arate compasiunea. Astfel că, în josul mesajului jurnalistului au fost sute de comentarii prin care oamenii-i transmit condoleanțe și putere în astfel de moment. ”Drum bun și luminat! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, ”Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească”, ”S-a dus în lumea celor drepți”, ”Robert, dragul meu, sincere condoleanțe! Sunt alături de tine cu sufletul meu!!! Dumnezeu să-l odihnească în pace!! Să aibă grijă de sufletul lui bun!”, au scris admiratorii lui Robert Turcescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×