Ritual de graviduță celebră! Iubita lui Cocoș își mângâie gingaș burtica pe stradă

Maria Cristina   
în Stiri mondene
10/06/2018, 16:12
Ritual de graviduță celebră! Iubita lui Cocoș își mângâie gingaș burtica pe stradă GALERIE FOTO

Ritual de graviduță celebră! Iubita lui Cocoș își mângâie gingaș burtica pe stradă – Iubita lui Alin Cocoș este însărcinată în 7 luni, iar sarcina este foarte vizibilă. Monica Orlanda, cea pentru care fiul milionarului Dorin Cocoș a părăsit-o pe Gina Pistol, nu ezită să își expună burtica, ori de câte ori are ocazia.

Cum era de așteptat, sarcina a făcut-o mai frumoasă, Monica Orlanda fiind toată un zâmbet și radiind de fericire. Cu toate acestea, cei doi viitori părinți nu apar nici măcar într-o poză împreună pe rețelele de socializare. Ambii au pe conturile lor doar poze cu ei singuri sau imagini în care doar se poate presupune că celălalt se află alături de protagonist.

Iubita lui Alin Cocoș, însărcinată în 7 luni

Iubita lui Alin Cocoș este însărcinată în 7 luni, iar sarcina pare să îi priască de minune. Cu toate acestea, Monica Orlanda este la fel de sexy. Frumosul model este recunoscut pentru trăsăturile extrem de frumoase și pentru un sex-appeal care nu poate trece neobservat. Parca nici nu ai spune că în doar 2 luni, Monica va deveni mămică, aducând pe lume primul copil al ei și al lui Dorin Cocoș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×