Dezmăţ pe scenă! Celebra cântăreaţă a arătat TOT la ultimul concert!

Filon Stan  
înFemei frumoase
30/01/2018, 15:00
Dezmăţ pe scenă! Celebra cântăreaţă a arătat TOT la ultimul concert!GALERIE FOTO

La fel ca majoritatea artiştilor în vogă, Rihanna a fost prezentă la gala Premiilor Grammy. A cucerit audienţa, alături de DJ Khaled şi ”Wild Thoughts”, dar şi cu mişcările de dans care i-au făcut pe copii să-şi pună mâinile la ochi.

Totuşi, au existat voci care au criticat-o pe Riri pentru kilogramele în plus pe care le-a acumulat. Diva s-a îngrăşat destul de mult în ultima vreme şi, deşi ea nu are o problemă cu asta, se pare că fanii ei au. Sau, mai bine zis, haterii.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Riri a purtat o rochie roz, cu bretele şi crăpată pe picior, care lăsa să se vadă faptul că a luat câteva kilograme în ultima vreme. Cel mai evident este la braţe şi la picioare, dar în unele fotografii, Rihanna pare că are şi puţină burtică. Suficient cât să le dea apă la moară multora să creadă că este însărcinată. Rihanna spune că nu e vorba despre un bebeluş, ci câteva kilograme în plus.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×