Rihanna, de nerecunoscut! Superba cântăreaţă pare că a trecut la categoria grea! GALERIE FOTO

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Galerie foto
21/10/2017, 00:02
Rihanna, de nerecunoscut! Superba cântăreaţă pare că a trecut la categoria grea! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Se întâmplă şi la case mai mari! Cântăreaţa Rihanna şi-a şocat fanii! Vedeta a apărut îmbrăcată în haine largi în ultimul timp, pentru a masca faptul că a pus câteva kilograme în plus. Formele invidiate de femei şi adorate de bărbaţi ale Rihannei se pare că sunt de domeniul trecutului. Cântăreaţa a fost fotografiată pe stradă şi pare că a trecut la categoria grea. Deşi a lăsat până acum impresia că nu dă doi bani pe cei care o acuză că s-a îngrăşat, se pare că nu este chiar aşa. Vedeta a dezvăluit la emisiunea lui Ellen DeGeneres că e pofticioasă din fire şi continuă să mănânce ce îi place, însă diva din Barbados a început să aibă probleme din cauza greutăţii. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Cântăreaţa de 29 de ani nu ştie cum să se mai îmbrace! E şi normal, după ce a declarat că de fiecare dată înainte de concert cere să aibă la dispoziţie mai multe gustări şi băuturi, pentru că nu se ştie niciodată de ce o să i se facă poftă. Nu spune nu la Snacks-uri, biscuiţi, batoane de cereale, noodles la cutie, vin roşu şi alb, votcă, apă minerală, frappuccino şi măsline cu usturoi. Rezultatul: 11 kg în plus! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Rihanna s-a îngrăşat, dar vrea să slăbească

Rihanna spune că din cauza fluctuaţiilor sale de greutate, nu mai are cu ce să se îmbrace şi este nevoită să îşi schimbe garderoba şi mai nou, a devenit de nerecunoscut.

Artista a explicat într-un interviu pentru The Cut că sunt săptămâni când poartă haine foarte largi pentru a acoperi surplusul de kilograme, dar şi altele când poate purta ţinute skinny, dar se teme totuşi ca metabolismul să nu-i dea greutatea şi silueta complet peste cap.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×