Aceste chelneriţe s-au îmbătat la Revelionul Ospătarilor şi au apărut aşa în centrul oraşului

Filon Stan   
în Reality show
03/01/2018, 18:00
Aceste chelneriţe s-au îmbătat la Revelionul Ospătarilor şi au apărut aşa în centrul oraşului GALERIE FOTO

S-au abţinut toată noapte de Revelion! S-au uitat la alţii cum au băut şi cum s-au distrat, dar acum le-a venit  şi lor rândul şi au profitat la maximum!

Vorbim despre chelnerii şi chelneriţele din toată lumea, care au sărbătorit Revelionul Ospătarilor! Faptul că duc băuturi toată noaptea clienţilor nu înseamnă că ştiu şi să consume alcoolul respectiv. Fapt care reiese şi din Galeria Foto! Multe ospătăriţe au crezut că fac faţă alcoolului, însă au ajuns pe stradă în ipostaze nu foarte demne pentru nicio femeie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Revelionul Ospătarilor 2018! Chelneriţe bete şi dezbrăcate

S-au trezit cu rochiile în cap pe stradă, ori au adormit pe câte o bancă din parc, sau pur şi simplu pe asfalt, ameţite bine de aburii băuturilor alcoolice.  Cert este că poliţiştii au intervenit în multe dintre cazuri, salvându-le reputaţia fetelor. Multe dintre petrecăreţe au fost luate de pe străzi şi duse acasă cu duba poliţiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×