Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gospodinele se pregătesc intens pentru ziua de Crăciun. Pentru a avea o masă îmbelșugată și savuroasă citește în rândurile de mai jos cum poți prepara cârnați de casă autentici, ca la bunica.
Pentru a prepara cârnați exact așa cum îi făceau și strămoșii trebuie să ne asigurăm că avem toate ingredientele. Așadar, dragi gospodine pentru a pregăti cârnați de casă aveți nevoie în primul rând de mațe de porc.
În al doilea rând un ingredient nelipsit din cârnații de casă este boiaua dulce. Restul ingredientelor necesare pentru această delicatesă de sărbătoare sunt 2 kilograme de carne de porc, două căpățâni de usturoi, 150 de grame de slănină, sare și piper, în funcție de gust.
Cârnații făcuți în bucătăria proprie sunt gustoși și unde mai pui satisfacția și mulțumirea pe care le ai în momentul în care primești aprecierile celor dragi. Rețeta pe care ve-o recomand este una simplă și nici nu necesită mult timp de preparare.
Odată ce vei gusta din acești cârnați delicioși nu vei mai cumpăra din comerț. Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeazi pentru a pregăti cârnați sănătoși și fără chimicale: