Restricţie de trafic pe DN 73 F până duminică, între Moeciu şi Fundata. Iată motivul

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
22/09/2017, 08:04
Restricţie de trafic pe DN 73 F până duminică, între Moeciu şi Fundata. Iată motivul

De vineri, 22 septembrie, până duminică, traficul rutier va fi restricţionat pe Drumul Naţional 73 F, Moeciu – Fundata, pentru organizarea competiţiei internaţionale de ciclism „Carpathian MTB Epic”, anunţă CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere).

Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere traficul va fi restricţionat între orele 12:30 – 13:30, sâmbătă între orele 9:45 – 9:50, iar duminică în intervalul 12:30 – 13:30.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a luat această decizie pentru a permite desfăşurarea competiţiei internaţionale de ciclism „Carpathian MTB Epic”. Această competiţie le propune participanţilor explorarea unei zone considerate ”una dintre ultimele regiuni sălbatice din Europa”.

Provocarea este concepută pentru a testa limitele participanţilor de-a lungul unei distanţe de 157 kilometri parcursă pe bicicletă şi o urcare de 5.750 de metri, pe durata a patru zile.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×