Replică INCREDIBILĂ a lui Mircea Sandu despre sarcina fiicei sale, Raluca!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
05/05/2014, 09:13
Replică INCREDIBILĂ a lui Mircea Sandu despre sarcina fiicei sale, Raluca!

Mircea Sandu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Fotbal, nu pare prea fericit că fiica sa e din nou însărcinată. El nici nu a vrut să vorbească despre nepotul sau nepoata care va veni pe lume peste câteva luni.

Raluca Sandu e din nou însărcinată. De data aceasta, tatăl copilului din pântecele ei este omul de afaceri Ziv Tetelman, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani. Raluca şi iubitul ei sunt foarte secretoşi în privinţa bebeluşului lor, însă nici tatăl fostei tenismene nu pare dispus să discute pe această temă.

“Raluca are 34 de ani, e majoră, vaccinată, face ce vrea!”, a fost singurul răspuns pe care bunicul Mircea Sandu a vrut să-l dea atunci când a fost întrebat de sarcina fiicei sale. Raluca mai are o fetiţă, Simona, rezultată din relaţia acesteia cu Ciro Castelano, deşi, în acte, Tod Medina figurează la rubrica “tatăl”. Iar Tetelman este tată de băieţi, David şi Daniel, care au venit pe lume în perioada în care acesta a fost însurat cu Daiana Voicu.

Sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×