REGULI NOI în staţiunile Vama Veche şi 2 Mai. Ce AMENDĂ iei dacă dai muzica tare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
03/04/2017, 00:01
REGULI NOI în staţiunile Vama Veche şi 2 Mai. Ce AMENDĂ iei dacă dai muzica tare

Consilierii locali din Limanu au introdus un set de reguli stricte privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale, fiind vizate în special în staţiunile Vama Veche şi 2 Mai, unde, în acest sezon estival, muzica va fi ascultată mai încet, iar comerţul ambulant va fi interzis.

Consiliul Local al comunei Limanu a aprobat un regulament privind organizarea şi desfăşurarea activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţa în localitate, document care prevede un set de reguli privind procedurile de autorizare pentru activităţile desfăşurate de agenţii economici, dar şi procedurile pentru desfăşurarea activităţilor cu caracter temporar în zone publice sau cu acces public.

„Până la iniţierea acestui set de reguli, în comuna Limanu nu exista o centralizare a condiţiilor pe care ar trebui să le îndeplinească un agent economic. Acest regulament explică foarte clar care sunt obligaţiile celor care doresc să primească autorizaţii din partea noastră. Sunt gândite unitar, astfel încât, mai ales în sezonul estival, când funcţionează cele mai multe activităţi economice, să existe un reper după care să ne putem ghida, atât noi, ca şi autorităţi locale, cat şi agenţii economici”, a declarat primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, conform Mediafax.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×