Regretatul actor George Kuntu Blankson s-a sinucis la 63 de ani!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/07/2018, 16:39
Regretatul actor George Kuntu Blankson s-a sinucis la 63 de ani! GALERIE FOTO
George Kuntu Blankson s-a sinucis la 63 de ani

Lumea filmului internațional este din nou în doliu! Potrivit presei din statul Ghana, regretatul artist Kuntu Blankson și-a pus capăt zilelor în reședința lui din Brafoyaw, localitate aflată în apropiere de superbul oraș Cape Coast. Rudele și prietenii săi sunt îngenuncheați de durere: acesta nu a dat niciun semn că e în depresie sau că ar vrea să recurgă la acest gest extrem.

Regretatul artist a fost găsit spânzurat în bucătăria din reședința sa din Brafoyaw ieri, 12 iulie, potrivit ghanaweb.com. Câțiva apropiați ai familiei au povestit că el s-a trezit de dimineață, a îmbrăcat hainele sport ca să își facă exercițiile obișnuite din timpul jogging-ului. Chiar și vecinii l-au văzut în dimineața fatidică. El a fost descoperit îmbrăcat în treningul în care a făcut sport.

Regretatul actor George Kuntu Blankson s-a sinucis, după ce a făcut sport

Familia Kuntu Blankson a fost șocată de gestul său și a declarat că acesta nu s-a plâns de vreo problemă și nici nu a dat semne care să-i îngrijoreze. Reprezentanții Departamentului de Investigaţii Penale al Serviciului de Poliție au deschis o anchetă și au anunțat că trupul regretatului actor a fost transportat la morgă, unde i s-a făcut o autopsie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×