REGINA XXL | Cât de mult s-a îngrăşat Diana Dumitrescu! „M-am neglijat. Mănânc orice, nu mă pot abţine”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
28/04/2017, 18:42
REGINA XXL | Cât de mult s-a îngrăşat Diana Dumitrescu! „M-am neglijat. Mănânc orice, nu mă pot abţine” GALERIE FOTO

Ce a fost şi ce-a ajuns! În urmă cu un deceniu, Diana Dumitrescu avea România la picioare, fiind supranumită „regina telenovelelor” din ţara noastră. Şi era, în acelaşi timp, una dintre cele mai atrăgătoare reprezentante ale sexului frumos de pe plaiurile noastre mioritice. Lucru care, în ziua de azi, nu prea se mai poate spune.

După ce a bifat roluri de mare calibru în telenovele precum „Regina”, „State de România”, „Aniela”, „Pariu cu Viaţa” sau „Iubire şi Onoare”, blondina a intrat într-un mare con de umbră, din care nu a reuşit să iasă nici în ziua de astăzi. În ciuda tentativelor disperate, ce-i drept. Aşa se face că a ajuns, actualmente, să îşi câştige pâinea din rolurile – din ce în ce mai rare – din piesele de teatru, lucru care păleşte în comparaţie cu ceea ce se întâmpla în urmă cu un deceniu.

Şi mai grav este că problemele de natură profesională şi-au pus amprenta asupra fizicului Dianei, actriţa luând kilograme serios în ultima perioadă. Lucru pe care îl recunoaşte, de altfel. „Cu sinceritate vă spun, că tot timpul ăsta petrecut cu mine, dar în care totuşi m-am neglijat, şi-a spus cuvântul. M-am îngrăşat şi nu îmi este ruşine să o spun. Parcă am făcut-o intenţionat.  Aş mânca orice oricând oricât, nu mă pot abţine de la cartofi prăjiţi. Dacă îmi pui o farfurie de cartofi prăjiţi în faţă şi stau şi mă uit la ei şi mă uit şi hai ia unul… şi zic gata nu mai vreau şi mai stau şi mai iau unul şi nu pot„, recunoaşte Diana Dumitrescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×