Regina Letizia a Spaniei, apariţie de senzaţie într-o rochie de …350 de lei! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
23/10/2017, 12:12
Regina Letizia a Spaniei, apariţie de senzaţie într-o rochie de …350 de lei! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Apariţie de senzaţie în familia regală a Spaniei! Regina Letizia a apărut la o întălnire într-o rochie care îi venea perfect, dar întâlnită într-un lanţ de magazine din Spania! În România are preţul de 350 de lei. Regina Letizia a surprins încă o dată cu apariţia sa, de data aceasta într-o rochie impresionantă, cu imprimeu floral, achiziţionată de la un brand spaniol cunoscut. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Regina Letizia a Spaniei este considerată una dintre cele mai elegante prezenţe ale familiilor regale europene, iar ultima sa apariţie publică a surprins plăcut. Aceasta a ales să poarte o rochie midi floral achiziţionată de la Zara. Modelul poate fi cumpărat de oricine din magazinele brandului spaniol şi costă doar 350 de lei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Regina Letizia a intrat în familia regală în anul 2003

La 1 noiembrie 2003, spre surprinderea tuturor, Casa Regală a anunţat logodna Prinţului Felipe de Asturia cu Letizia Ortiz Rocasolano. Letizia s-a mutat la Palatul Zarzuela până în ziua nunţii. Nunta a avut loc la 22 mai 2004 la Catedrala Santa María la Real de la Almudena din Madrid. A fost prima nuntă regală de la această catedrală sfinţită în 1993 de Papa Ioan Paul al II-lea.

Regina Letizia a mai fost căsătorită o dată. La 7 august 1998, după o relaţie de aproape 10 ani, Letizia s-a căsătorit civil cu Alonso Guerrero Pérez, licenţiat în filozofie, scriitor şi profesor de literatură la liceul unde învăţase ea. Nu au avut copii, iar un an mai târziu au divorţat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×