Referendumul pentru familie, EȘEC: Reacția lui Traian Băsescu

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 21:38
Referendumul pentru familie, EȘEC: Reacția lui Traian Băsescu
Prima reacșie a președintelui Traian Băsescu, după închiderea urnelor și eșecul referendumului

Președintele Traian Băsescu a reacționat imediat, după ce s-a constat că referendumul pentru familie 2018 a eșuat. Din câte arată datele USR, până la ora 21.00, s-ar fi prezentat la urne doar 19,5% din alegătorii înscriși pe liste. Fostul șef de stat nu s-a putut abține și a atacat ”armata PSD” care nu a reușit să se mobilizeze așa cum s-a așteptat până și Patrairhul Daniel.

”Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană !
Preafericitul Daniel şi Preacondamnatul Dragnea, au împins poporul român în aventura unui referendum din care fiecare a crezut că va avea mari foloase de creştere a propriei autorităţi şi credibilităţi în faţa românilor .
Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activişti şi primari de a-i mâna pe români la vot iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoţi de a-i mâna pe enoriaşi la vot după slujba de Duminică.”, a  scris Traian Băsescu pe unul dintre conturile lui de socializare.

Cum a reacționat Traian Băsescu după eșecul referendumului pentru familie

”Iar românii le-au dat celor doi Prea… o lecţie usturătoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale eşecului pentru societatea românească, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea guvernului şi pentru PSD, plus banii cheltuiţi. În plus, eşecul referendumului a dovedit că tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular. Rezultatul pozitiv al eşecului referendumului ? Românii şi-au luat singuri diploma de maturitate europeană. PS – Rămân un susţinător al familiei formată prin căsătoria dintre o femeie şi un bărbat şi aşa o să-mi educ cei patru nepoţei, dar îi voi considera egali în drepturi şi pe cei care trăiesc în familii monoparentale şi pe homosexualii care trăiesc în parteneriat civil.”, a scris Traian Băsescu pe o rețea de sovcializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×