Cum să recuperezi mesajele sau pozele şterse accidental din telefon. Trebuie să te grăbeşti!

Filon Stan   
în Hotnews
15/09/2017, 00:00
Cum să recuperezi mesajele sau pozele şterse accidental din telefon. Trebuie să te grăbeşti!

Recuperare mesaje şterse! Trebuie să foloseşti rapid aplicaţia aceasta! Tuturor ni s-a întâmplat să ştergem din greşeală un mesaj din telefon sau chiar pe toate. Ori, şi mai rău, să ştergem pozele din vacanţă! Realizezi că era un mesaj foarte important, ori o poză fabuloasă! Ce faci? Sunt şi firme specializate pentru asta, dar care te vor taxa usturător. Trebuie să acţionezi rapid. Mesajele pierdute sunt recuperabile, dar doar până când porţiunea de memorie în care au fost salvate este supraîncărcată de un update al aplicaţiei, fişiere descărcate sau lucruri asemănătoare. Aşadar, pune mâna pe telefon şi pe calculator şi învaţă cum să recuperezi mesajele text şterse de pe Android.

Dacă ai apăsat deja butonul care şterge toate mesajele, atunci cea mai rapidă modalitate de recuperare este să deţii un program de calitate care le recuperează. Spre exemplu, MobiKin Doctor for Android este un sistem de top care recuperează foarte eficient toate mesajele text. Cea mai importantă funcţie a programului de recuperare a mesajelor text este compatibilitatea şi MobiKin Doctor for Android oferă suport pentru peste 2.000 de dispozitive mobile Android. Acest program inovativ poate fi folosit cu HTC, Samsung, Motorola, LG, Sony, Asus şi multe ale branduri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Recuperare mesaje şterse! Poţi recupera chiar şi fotografii

Aplicaţia aceasta nu recuperează doar mesaje text, ci şi multe alte date importante, precum contacte şterse, fotografii, filme, muzică, documente şi nu numai. Le poţi recupera în formatul original şi le poţi modifica aşa cum consideri de cuviinţă. La fel de utilă este şi aplicaţia FonePaw Android Data Recovery.

Unii învaţă din greşeli, alţii nu. Dacă vrei să eviţi panica prin care treci când pierzi un mesaj şi să nu mai fii nevoit să foloseşti un computer personal pentru a-l recupera, cel mai bine este să îţi faci un back up regulat al mesajelor SMS. Vestea bună este că, pentru a face asta nu ai nevoie de mai mult de 5 minute. Poţi folosi o aplicaţie gratuită numită SMS Backup & Restore sau poţi opta pentru orice altă aplicaţie de back up din Google Play Store.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×