Reacția lui Mihai Munteanu – Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite, după scandalul din finală

Ciprian Postolache   
în Chefi la Cutite
24/01/2019, 10:14
Reacția lui Mihai Munteanu – Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite, după scandalul din finală GALERIE FOTO
Reacția lui Mihai Munteanu - Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite, după scandalul din finală

Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite a răspuns acuzațiilor după scandalul din finală.  Mihai Munteanu a spus și ce va face cu banii, cei 30.000 de euro câștigați ca premiu la „Chefi la cuțite”. Munti, din echipa lui chef Sorin Bontea a fost câştigătorul celui de-al şaselea sezon al show-ului culinar de la Antena 1.

A fost un adevărat scandal după finala de la Chefi la cuțite, sezonul șase. Fanii emisiunii au luat foc după ce s-a decis câștigătorul. Chiar dacă cel care a învins  Mihai Munteanu, zis Munti, a avut destui fani, cei mai mulți au spus că bucătarul din echipa lui chef Sorin Bontea nu merita acest premiu. Într-un interviu pentru Adevărul, Munti a răspuns criticilor. „În finală m-am calificat pe propriile mele puteri, pentru că am depăşit provocările din concurs şi am reuşit să fac o farfurie foarte bună în ultima probă din semifinală. Am câştigat datorită echipei. Am fost şase, un tot unitar.”, a spus câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezonul șase.

Mihai Munteanu „Munti” după scandalul din finala Chefi la cuțite: Micile răutăţi, nu le pun la inimă!

Munti, câștigătorul Chefi la Cuțite, a reacționat după scandalul din finală. Concurentul din echipa lui Chef Sorin Bontea a dezvăluit unde vor ajunge banii câștigați ca premiu la show-ul de la Antena 1. „Aşa cum am promis, o parte din premiu va merge către colegii mei de echipă, cei care au luptat cot la cot cu mine în finală. A fost momentul nostru. Restul? La logodnica mea, viitoarea mea soţie. ‘The boss’.”, a spus Munti.

Andrei Balasz, Maria Burlacu și Munti, cei trei finaliști de la Chefi la cuțite.

Pe criticii săi, printre care și Maria Burlacu, Munti  i-a iertat. „Maria a fost un competitor extraordinar de puternic şi mă bucur că i-am fost adversar. Cât despre micile răutăţi, nu le pun la inimă, ci pe emoţiile stresante, copleşitoare ale unei finale ‘la cuţite'”,. a spus câștigătorul Chefi la Cuțite, care a spus și cum a ajuns la show-ul de la Antena 1. „Creaţa şi logodnica mea, Elena, au fost cele care au insistat să particip în acest show. Cred că nu am făcut eu primul pas din cauză că nu mă consideram suficient de pregătit, aveam temeri.”, a povestit Munti decizia de a găti la „Chefi la cuțite”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×