Reacția Liei Olguța Vasilescu, după ce a fost respinsă de Klaus Iohannis pentru funcția de ministru

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
21/11/2018, 14:10
Reacția Liei Olguța Vasilescu, după ce a fost respinsă de Klaus Iohannis pentru funcția de ministru
Reacția Liei Olguța Vasilescu, după ce a fost respinsă de Klaus Iohannis pentru funcția de ministru
Lia Olguța Vasilescu a avut o primă reacție după ce Klaus Iohannis a respins-o pentru  funcția de ministru al Transporturilor. Aceasta consideră că președintele României profită de această situație. „CEx va decide dacă voi fi sau nu ministru”, a spus ea.

Olguța Vasilescu a fost propusă pentru Ministerul Dezvoltării de către Biroul Permanent al Partidului, iar decuizia finală va fi luată astăzi de către Comitetul Executiv al partidului. „Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, știam că pot să fac treabă acolo. De altfel, dacă vă uitați în urmă, în întreaga mea carieră, o să vedeți că peste tot pe unde am trecut am lăsat ceva în urmă. Zic că eram foarte calificată pentru acest minister, măcar din punct de vedere al managementului”, a declarat Olguța Vasilescu, în Parlament.

Lia Olguța Vasilescu, reacție după respingerea lui Klaus Iohannis

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce președintele Klaus Iohannis a respins propunerea Biroului Permanent al Partidului: „Am luat în calcul faptul că s-ar putea să fie, am analizat această chestiune în partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situație neașteptată pentru noi, pentru că știam că președintele este un om ranchiunos și că nu îmi va ierta declarațiile pe care l-am făcut despre domnia sa”, a adăugat ea.

Liviu Dragnea nu o mai susține pe Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu a pierdut susținerea lui Liviu Dragnea

Surse citate de către Digi24 spun că liderul PSD – Liviu Dragnea – nu vrea să o mai propună pe Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru, deoarece se așteaptă ca aceasta să fie respinsă.

„E un joc de care președintele profită”, mai spune Olguța Vasilescu. Întrebată dacă Liviu Dragnea o mai susține pentru poziția de ministru în cadrul Ministerului Dezvoltăeii, Lia Olguța Vasilescu a răspuns: „Ieri a fost o discuție în Biroul Permanent și au fost mulți colegi care au spus că era mai bine să merg de la început la Dezvoltare. Nu a fost niciun lider împotriva acestei nominalizari”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×