GALERIE FOTO. S-a lansat telefonul dedicat pasionaţilor de jocuri! Are 8 GB memorie!

Filon Stan  
înGalerie foto
07/11/2017, 00:03
GALERIE FOTO. S-a lansat telefonul dedicat pasionaţilor de jocuri! Are 8 GB memorie!GALERIE FOTO

Veşti bune pentru toţi pasionaţii de jocuri care nu au timp să îşi satisfacă pasiunea acasă, pe pc-uri sau pe laptopuri! O companie bine cunoscută pentru oferta de periferice pentru gaming, Razer a dezvăluit primul smartphone din portofoliu.

Razer Phone este un produs high-end optimizat pentru a oferi o experienţă perfect cursivă chiar şi în cele mai solicitante jocuri făcute pentru sistemul de operare Android. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Razer Phone, claritate net superioară

Razer Phone are ca principal element de atracţie ecranul Ultramotion Display de 5.7”, cu rezoluţie 1440p şi rată variabilă de actualizare a imaginii ce poate urca până la 120 Hz. Întâlnit şi la ultima versiune a tabletei iPad Pro, ecranul cu rată de refresh la 120Hz promite o claritate net superioară în scenele cu mişcări rapide din jocuri, comparabilă celei obţinută cu monitoarele de gaming pentru PC.

Sub capotă, Razer Phone ascunde o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 835, ajutată cu nu mai puţin de 8GB memorie RAM DDR4 şi 64GB memorie internă de tip UFS, capabilă să atingă viteze impresionante la operaţiile de scriere/citire a datelor. Pentru cei care au nevoie de mai mult, slotul micro SD acceptă capacităţi de până la 2TB.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×