Războiul a fost declarat! Drăgușanu și Cristea sunt la cuțite

Maria Cristina   
în Stiri mondene
29/05/2018, 20:00
Războiul a fost declarat! Drăgușanu și Cristea sunt la cuțite
Chiar dacă salariul pe care-l primește la emisiunea Te vreau lângă mine este mai mic decât cel pe care-l primea Gabriela Cristea, Bianca nu se poate plânge.

Războiul a fost declarat! Drăgușanu și Cristea sunt la cuțite din nou. Gabriela Cristea o „bate” pe Bianca cu noua sa emisiune. Noua Emisiunea a Gabrielei Cristea a început ieri, 28 mai, pe Antena Stars. Asta după ce a fost „retrogradată” de Bianca Drăgușanu, care inițial i-a ținut locul în perioada de îngrijire a copilului, iar ulterior i-a „furat” definitiv emisiunea.

O bate pe Bianca Drăgușanu din orice poziție

Gabriela Cristea a fost dintotdeauna în topul preferințelor telespectatorilor, iar acum cei mai mulți probabil vor prefera să se uite la emisiune ei, la Antena Stars. Chiar ea mărturisea la un moment dat că revenirea ei în tv se va produce la pachet cu fanii ei fideli.
Cristea, despre noua emisiune: „SUNT DESCHIZĂTOR DE DRUMURI”. Veste mare pentru Gabriela Cristea! Vedeta este în culmea fericirii. Se întoarce pe micile ecrane și va putea fi urmărită, la Antena Stars, începând cu 28 de mai, de luni până duminică. Gabriela Cristea va prezenta emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, care are același topic ca și cea de dinainte, „Te vreau lângă mine”.
Prezentatoare este extrem de încântată și emoționată,dar este convinsă că va da lovitura cu acest proiect.

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură. E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții.”mărturisește Gabriea Cristea, într-o emisiune, la Antena Stars.

Cum va fi noul format al emisiunii? „Se păstrează misterul între partipanți, iar deconspirarea se va face pas cu pas. La noi nu există la final, pentru că nu este un show care se întinde o perioadă mare de timp. Le vom arăta evoluția invitaților. În prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție. Nu am band, deocamdată sunt sigură în platou, o să fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a declarat Cristea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×