RĂZBOI PE FAŢĂ! Dani Oţil, umilit de Andra! Nu credeai că din gura ei pot ieşi asemenea CUVINTE VULGARE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/03/2017, 18:46
RĂZBOI PE FAŢĂ! Dani Oţil, umilit de Andra! Nu credeai că din gura ei pot ieşi asemenea CUVINTE VULGARE GALERIE FOTO

Aparent, Andra este una dintre cele mai „cuminţi” vedete din showbiz-ul autohton. Din câte se pare, însă, realitatea este cu totul alta şi, aşa cum se întâmplă deseori, pisica blândă este cea care zgârie cel mai rău.

De când au devenit colege, între Mihaela Rădulescu şi soţia lui Cătălin Măruţa s-a născut o oarecare relaţie de amiciţie. Nu de puţine ori, cele două se ţin de glume în pauzele de la „Românii au Talent”. Iar într-una dintre aceste pauze, Andra a scos un „porumbel” pe gură pe care, cel mai probabil, îl regretă.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

S-a întâmplat după numărul unui concurent. Mai precis, un barman care a dat-o pe spate pe Mihaela, atât cu îndemânarea lui, cât şi cu aspectul fizic. „Seamănă cu fostul ăla al tău, motociclisul„, a remarcat Florin Călinescu. „Da, Dani  Oţil„, a confirmat Răduleasca. „Oţil? Oţin. Oţin în mine„, a fost reacţia Andrei, probabil nefiind deloc pe placul ei faptul că numele unei vedete de la concurenţă a fost pronunţat în timpul emisiunii-fanion a Pro-ului.

Închide ×