RATB va introduce o linie de autobuz pentru transportul elevilor

Mirela Apostol   
în Hotnews
11/09/2017, 00:00
RATB va introduce o linie de autobuz pentru transportul elevilor

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) va introduce linia de autobuz 327 pentru a-i transporta pe elevii Şcolii Gimnaziale nr. 141 „Ion I. C. Brătianu” al cărei tavan s-a prăbuşit în luna mai şi care va fi demolată, până la Şcoala Gimnazială nr. 127

„Având în vedere faptul că Şcoala nr. 141 este în curs de reabilitare, ca urmare a prăbuşirii tavanului de pe hol, elevii aceste unităţi vor urma cursurile la Şcoala nr. 127. (…) Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a solicitat ca, printr-o decizie administrativă luată la nivelul municipiului Bucureşti, să se asigura transportul elevilor ărin înfiinţarea unei şinii de transport, pe traseul între Şcoala Generală nr. 141, situată pe strada Amurgului nr. 35, Sector 5, şi Şcoala Gimnazială nr. 127, situată pe str. Munţii Carpaţi, nr. 72, Sector 5” se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Împreună cu Poliţia Capitalei, cu Brigada Rutieră, cu Poliţia Locală, cu Poliţiile de sectoare, încercăm să găsim soluţii pentru aglomeraţia care se creează dimineaţa în zonele şcolilor, să împrumutăm modele de bune practici din occident. De aceea, vom demara în scurt timp, prin RATB şi Proedus, un proiect pilot prin care elevii să fie transportaţi la şcoală cu atutobuzul, cu transportul local, iar părinţii să nu mai meargă către şcoală în număr de zeci, sute”, a spus Primarul din Bucureşti Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×