LOVITURĂ genială! ANTENA dă tunul! Revenire BOMBĂ: BENDEAC!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/03/2015, 12:03
LOVITURĂ genială! ANTENA dă tunul! Revenire BOMBĂ: BENDEAC!

Răsturnare de situaţie în conflictul dintre Mihai Bendeac şi Antena 1, în care trustul Intact îi cere actorului despăgubiri de 130.000 de euro pentru că ar fi încălcat cauzele contractului.

Mihai Bendeac şi trustul Intact au ajuns la cuţite în urmă cu un an şi jumătate, după ce actorul a decis să iasă din “iComedy”, show ce era difuzat de Antena 1. Războiul dintre cele două părţi a ajuns în instanţă, iar actorul, care a fost dat în judecată pentru nerespectarea clauzelor contractuale, riscă să plătească daune de 1.300.000 de euro, dacă pierde “disputa”. Următorul termen va avea loc pe 17 aprilie, dată la care umoristul este aşteptat şi pentru a fi audiat. La rându-i, Bendeac a intentat şi el un proces Antenelor, pe care este convins că-l va câştiga. Cu toate acestea, potrivit informaţiilor Libertatea.ro, în prezent, se încearcă rezolvarea pe cale amiabilă a divergenţelor, prin intermediari, fapt care ar avantaja ambele părţi.

Astfel că, dacă se va ajunge la o înţelegere, actorul s-ar putea întoarce pe post, dar cu un alt show, total diferit de cel prezentat anterior, şi ar scăpa şi de uriaşa amendă. Bendeac a “demisionat” în octombrie 2013, pe motiv că i-a fost îngrădită libertatea de exprimare, atunci când nu a fost lăsat să facă o parodie care urma să-i includă pe Mircea Badea şi Radu Banciu.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×