Răsturnare de situație la Exatlon 3! Cum a ajuns Giani să fie antrenor al Războinicilor. Ce se întâmplă cu Vladimir Drăghia

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/01/2019, 08:49
Răsturnare de situație la Exatlon 3! Cum a ajuns Giani să fie antrenor al Războinicilor. Ce se întâmplă cu Vladimir Drăghia
Veste șoc pentru fanii emisiunii! Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Vladimir Drăghia să fie la echipa Faimoșilor, iar Giani Kiriță la Războinici!

Exatlon 3 este cu adevărat o surpriză! De la primirea veștii că Vladimir Drăghia și Giani Kiriță vor fi antrenorii celor două echipe, toată lumea l-a atribuit pe Kiriță echipei Faimoșilor, iar pe Vladimir echipei Războinicilor. Chiar și fotbalistul a recunoscut că nimeni nu s-ar fi așteptat la o așa surpriză.

”Să țineți minte momentul ăsta! Mă încearcă aceleași sentimente din primul sezon, când făceam foamea. Ziceam că nu o să mai revin, dar se pare că ne îndrăgostim de locul ăsta. Oricât de greu v-ar fi acum, o să ajungeți să iubiți locul și experiența asta”, a spus Drăghia.

Exatlon 3 aduce surprize uriașe! Kiriță la Războinici și Drăghia la Faimoși. Cum se descurcă cei doi?

De la primele momente de difuzare, Exatlon 3 a adus momente neașteptate și emoționante. Pe 26 ianuarie, în Republica Dominicană au ajuns încântați și Vladimir Drăghia și Giani Kiriță. Supriza a apărut atunci când Giani Kiriță a fost intitulat antrenorul echipei albastre, nu al echipei roșii, cum se aștepta toată lumea. În acest context, Vladimir Drăghia a revenit antrenor al echipei Faimoșilor. ”Toată lumea se aștepta să fiu antrenorul Faimoșilor. Ați văzut și reacția. De aia am fost puțin reținut, că știam înainte”, a declarat Kiriță.

Exatlon 3 îi are ca antrenori pe Vlaidmir Drăghia și Giani Kiriță!
Exatlon 3 îi are ca antrenori pe Vlaidmir Drăghia și Giani Kiriță!

Vladimir Drăghia a mărturisit că nu îl vede pe fotbalist drept un rival. „ Așa cum am făcut și în primul sezon, mă voi concentra la ceea ce voi face eu, nu la capra vecinului. Nu îl văd pe Giani ca pe un rival. Nu am rivali acolo, am obiective. Iar pentru îndeplinirea obiectivelor nu consider că trebuie să îmi elimin rivalii, ci că trebuie să fiu eu mai bun, trebuie să îi ajut pe cei din echipa mea să fie mai buni decât ei înșiși, zi de zi. Cam așa cred că se câștigă sănătos un concurs”, a adaugat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×