Răsturnare de situație în cazul crimei din Botoșani! Pe cine audiază procurorii!

înStiri de ultima ora
01/05/2018, 10:33
Răsturnare de situație în cazul crimei din Botoșani! Pe cine audiază procurorii!GALERIE FOTO
Răsturnare de situație în cazul crimei din Botoșani

Răsturnare de situație în cazul crimei din Botoșani, demnă de romanele polițiste! Iubita presupusului autor al oribilei crime din pădurea Pacea va fi audiată de către anchetatori, în urma mai multe fotografii postate de tânără pe Facebook, chiar înainte de a-și șterge contul.

Adolescentul Bogdan Ionel este suspectat că a ucis-o pe amica sa de 18 ani, Petronela Mihalachi, cu 32 de lovituri de cuțit. Anchetatorii cred că tânăra ar putea da mai multe detalii în acest caz, în condițiile în care Bogdan Ionel ar fi spus că a ucis-o pe Petronela pentru că râdea de iubita sa.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Răsturnare de situație în cazul crimei din Botoșani! Iubita adolescentului pare a fi murdară de sânge

Fotografiile postate de Mihaela pe pagina sa de socializare, înainte de a-și dezactiva contul, au stârnit revoltă printre internauți, care au sesizat o imagine înfiorătoare în care apare Mihaela, iar în spatele ei s-ar vedea trupul neînsuflețit al Petronelei. Ba, mai mult, într-o poză tânăra pare a fi murdară de sânge pe o mână.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×