Rareș Bogdan infirmă zvonurile conform cărora PNL strânge voturi pentru Viorica Dăncilă! „Nici gând”

Rareș Bogdan infirmă zvonurile conform cărora PNL strânge voturi pentru Viorica Dăncilă! Europarlamentarul spune că Partidul Național Liberal are un singur obiectiv pentru turul 1 al alegerilor prezidențiale. Să adune cât mai multe voturi pentru Klaus Iohannis, actualul președinte al României – acesta este ideea de bază a liberalilor în confruntarea cu Viorica Dăncilă, Dan Barna și Mircea Diaconu.

Rareș Bogdan infirmă zvonurile conform cărora PNL strânge voturi pentru Viorica Dăncilă!

Astfel, într-o filmare postată pe o rețea de socializare, europarlamentarul Rareș Bogdan a ținut să precizeze că PNL nu strânge voturi pentru Viorica Dăncilă: „Aș vrea să demontăm o manipulare care a apărut în spațiul public. Chiar dacă susținem candidați diferiți nici gând PNL, de toate voturile de care dispune, le dă doar candidatului nostru Klaus Iohannis.

Tot ce putem noi mobiliza e strict pentru președintele nostru Klaus Iohannis”, a scris Rareș Bogdan. Europarlamentarul a avut o zi ocupată. A luat foc atunci când a auzit că pagina de facebook a președintelui Klaus Iohannis a fost clonată. „Fake-news de proporții, nu cădeți în capcană! Pagina de facebook a președintelui României a fost clonată în mod mârșav de competitori care, realizând că nu-l pot învinge, recurg la metode josnice de a-l decredibiliza!

Rareș Bogdan, totul despre disperarea opoziției

Sunt disperați, dar îi asigur că nu le merge! Mizând pe buna-credință a utilizatorilor paginilor de socializare, Indivizi de cea mai joasă speță, a căror identitate o bănuiesc, au realizat o pagină falsă în care au postat mesaje atribuie domnului Presedinte Klaus Iohannis. Pagina falsă a fost raportată, iar la această oră are loc o investigație.

Problema este mai serioasă decât pare, având în vedere că în acest mod pot acționa inclusiv dușmani ai României, care ne pot atrage în conflicte greu de reparat. Deci nu e de joacă!”