Transformarea uluitoare a Ralucăi Sandu! Ce s-a ales de ea după ce a „fugit” din România!

Filon Stan   
în Femei frumoase
17/12/2017, 22:08
Transformarea uluitoare a Ralucăi Sandu! Ce s-a ales de ea după ce a „fugit” din România! GALERIE FOTO

Raluca Sandu duce mâncarea tradiţională românească în afara graniţelor! Fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal este patroană de restaurant în Franţa!

După ce a lăsat în urmă cariera promiţătoare din tenis, petrecerile mondene din România, dar a dat uitării şi relaţia cu Walter Zenga şi mariajul cu luptătorul Todd Medina, Raluca Sandu s-a măritat cu multimilionarul israelian Ziv Tetelman, cu care s-a stabilit în Franţa! Aici are un restaurant chiar pe Rivieră, în Monte Carlo!

Raluca Sandu, ce transformare! Cum arată acum

Deşi are o familie numeroasă, ea având o fetiţă din mariajul cu Medina, iar Ziv Tetelman doi băieţi dintr-un mariaj anterior, plus încă un copil cu israelianul, Raluca Sandu ăşi vede şi de afaceri. Este patroană a restaurantului The Ariston-New, un local select din Monte Carlo, patroană la Joseph by Joseph Hadad, un faimos şi exclusivist restaurant din Bucureşti, dar şi CEO al MC Commodities, o companie specializată pe finanţări şi co-finanţări. Raluca Sandu se poate numi o persoană realizată pe plan material şi financiar, dar peste hotare!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×