Transformarea uluitoare a Ralucăi Sandu! Ce s-a ales de ea după ce a „fugit” din România!

Filon Stan   
în Femei frumoase
17/12/2017, 22:08
Transformarea uluitoare a Ralucăi Sandu! Ce s-a ales de ea după ce a „fugit” din România! GALERIE FOTO

Raluca Sandu duce mâncarea tradiţională românească în afara graniţelor! Fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal este patroană de restaurant în Franţa!

După ce a lăsat în urmă cariera promiţătoare din tenis, petrecerile mondene din România, dar a dat uitării şi relaţia cu Walter Zenga şi mariajul cu luptătorul Todd Medina, Raluca Sandu s-a măritat cu multimilionarul israelian Ziv Tetelman, cu care s-a stabilit în Franţa! Aici are un restaurant chiar pe Rivieră, în Monte Carlo!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Raluca Sandu, ce transformare! Cum arată acum

Deşi are o familie numeroasă, ea având o fetiţă din mariajul cu Medina, iar Ziv Tetelman doi băieţi dintr-un mariaj anterior, plus încă un copil cu israelianul, Raluca Sandu ăşi vede şi de afaceri. Este patroană a restaurantului The Ariston-New, un local select din Monte Carlo, patroană la Joseph by Joseph Hadad, un faimos şi exclusivist restaurant din Bucureşti, dar şi CEO al MC Commodities, o companie specializată pe finanţări şi co-finanţări. Raluca Sandu se poate numi o persoană realizată pe plan material şi financiar, dar peste hotare!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×