O mai ştii pe Raluca Moianu?! Vedeta a dispărut de la TV după un scandal amoros! Ce s-a ales de ea! Cum a ajuns să arate acum şi cu ce se ocupă! FOTO

Andrei Trifan   
în Reality show
11/05/2018, 09:49
O mai ştii pe Raluca Moianu?! Vedeta a dispărut de la TV după un scandal amoros! Ce s-a ales de ea! Cum a ajuns să arate acum şi cu ce se ocupă! FOTO GALERIE FOTO

Fosta vedetă de televiziune a ieşit din lumina reflectoarelor, dar nu s-a îndepărtat mult de ele. Este directorul unei şcoli renumite de balet, dar ascultă în continuare şi poveştile oamenilor, exact ca la emisiunea „Iartă-mă”, pe care o prezenta la TVR. Pentru asta a obţinut o diplomă de coaching.

„De ani buni ascult poveştile oamenilor fără să îi judec. Îi ajut să îşi găsească soluţii. Asta se numeşte coaching. Acum am si diplomă”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe o reţea de socializare.

Raluca Moianu a trecut peste problemele din familie!

Raluca Moianu se pare că a trecut peste problemele din familie, ba mai mult, s-a auzit că s-ar fi împăcat cu fostul soţ, cu care are o fată. Cei doi s-au despărţit în anul 2013, după ce în presă au apărut mai multe fotografii în care vedeta de televiziune se săruta pasional cu un bărbat, într-o pădure din apropierea Capitalei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×