Radu Jula, în stare gravă! Ce se întâmplă cu cântărețul!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
31/05/2018, 11:40
Radu Jula, în stare gravă! Ce se întâmplă cu cântărețul!
 Celebrul Alexandru Jula a murit astăzi, la spitalul Județean din Galați, la vârsta de 83 de ani. El a fost internat luni, după ce a suferit un atac cerebral. 

Unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi gălăţeni, Alexandru Jula, este în viaţă, în stare critică, potrivit unor surse medicale. În urmă cu câteva ore, apropiaţii artistului afirmau că acesta a murit. Surse medicale au declarat pentru Mediafax că Alexandru Jula se află în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi. Se pare că artistul este ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, având tensiunea foarte mică şi probleme cu respiraţia.

Miercuri seara pe Facebook au apărut informaţii potrivit cărora artistul ar fi murit. Informaţia a fost confirmată de mai mulţi apropiaţi, printre care directorul Teatrului Naţional Muzical din Galaţi, Teodor Niţă, dar şi de doi impresari.

Radu Jula, în stare gravă

După ce informaţia a fost răspândită de mai mulţi apropiaţi ai cântăreţului, a fost infirmată tot pe Facebook de un nepot, Radu Jula: ”Buna seara, sunt nepotul domnului Jula. Vă voi ţine la curent cu ştirile oficiale!!!!! Vă mulţumim pentru gândurile frumoase şi sperăm totuşi într-un miracol !!!!!”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×