GALERIE FOTO. Ea e noua iubită a lui Putin. E cu 40 de ani mai tînără

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/08/2016, 13:17
GALERIE FOTO. Ea e noua iubită a lui Putin. E cu 40 de ani mai tînără GALERIE FOTO

Alisa Kharcheva, căreia Vladimir Putin i-ar fi cumpărat un apartament într-unul dintre cele mai exclusive districte din Moscova, este noua iubită a preşedintelui rus.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Alisa e una dintre cele mai frumoase şi mai dorite femei din Rusia. Trăsăturile fine şi feminine au adus-o în finala concursului Miss Rusia, şi chiar dacă nu a câştigat titlul, tânăra nu a rămas neobservată. A intrat în atenţia preşedintelui rus.

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, unul dintre cei mai puternici lideri de pe planetă şi profită din plin de poziţia sa privilegiată, este un bărbat vânat de multe domnişoare care îşi doresc să urce rapid pe scara socială. Aşa se face că, la cei 63 de ani ai săi, şeful statului rus se iubeşte cu o tinerică de 23. Totuşi, Alisa nu ar fi singura iubită a lui Vladimir Putin, scrie ea.md. Acesta ar avea o relaţie şi cu femeia de afaceri Wendi Deng (47 de ani). Wendi a fost căsătorită cu marele mogul al presei Ruport Murdoch (85 de ani), care deţine un imperiu media, News Corporation.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×