Provocare-fulger pe net. Ai doar 5 secunde la dispoziţie să-ţi dai seama care e mama şi care fiica în aceasta imagine

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/03/2017, 16:18
Provocare-fulger pe net. Ai doar 5 secunde la dispoziţie să-ţi dai seama care e mama şi care fiica în aceasta imagine GALERIE FOTO

De multe ori, timpul nu e un aliat al doamnelor si domnisoarelor. In cazul urmatorului cuplu mama-fiica insa, acesta pare sa nu-si fi pus amprenta pe cea mai matura dintre ele. Bayan Yessentayeva, o producatoare celebra din Kazakhstan, a facut furori pe retelele de socializare cand a publicat un selfie cu fiica ei. In varsta de 43 de ani, aceasta pare de aceeasi seama cu Aissaule, care are 20.

Daca reusesti sa-ti dai seama din prima care este mama si care fiica, felicitari! Daca nu, isi spunem noi raspunsul corect. Bayan, cea mai matura dintre cele doua, e in partea dreapta a pozei, iar Aissaule e in stanga.

Producatoarea nu e doar de o frumusete naturala incredibila, ci si activeaza in acest domeniu. Printre altele, ea organizeaza concursuri de frumusete in tara de origine si incearca sa gaseasca tinere superbe pe care sa le ajute mai apoi sa-si faca un nume in showbiz.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×