Propunere inedită primită de Inna. A refuzat fără să stea pe gânduri

Ionuţ Cataramă   
in Femei frumoase
13/03/2018, 13:15
Propunere inedită primită de Inna. A refuzat fără să stea pe gânduri GALERIE FOTO

Inna a susţinut sute de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa sau Turcia. În Mexic, cântăreaţa are foarte mulţi fani. Deşi agreează foarte mult ţara, nu se vede cu cetăţenia Mexicului. „Nu îmi doresc să mă stabilesc în altă ţară, vreau să rămân cetăţean român”, a punctat vedeta.

Inna petrece mult timp şi la Barcelona, acolo unde, potrivit mărturisirilor sale, simte că este „a doua casă”. „Îmi place în Spania, în Barcelona petrec cel mai mult timp. Îmi place şi în Mexic, pentru bucuria oamenilor de a trăi, mă simt extraordinar în Costa Rica, oamenii sunt relaxaţi, locurile sunt incredibil de frumoase”, afirmă cântăreaţa.

Inna trebuie să facă un adevărat maraton între continente ca să poată fi prezentă show-urile din România şi, în acelaşi timp, să onoreze concertele.

Inna este foarte ataşată de mama sa, care i-a fost mereu alături şi a susţinut-o în carieră. Cele două sunt nedespărţite, iar artista o ia aproape peste tot pe cea care i-a dat viaţă.

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.