Proiect de lege: Condamnaţii pentru corupţie, detenţie la domiciliu sau de weekend!

Eduard Popa   
in Stiri de ultima ora
04/04/2018, 15:15
Proiect de lege: Condamnaţii pentru corupţie, detenţie la domiciliu sau de weekend!

Deputaţii PSD au depus mai multe amendamente la o serie de proiecte de lege privind regimul de detenţie pentru persoanele condamnate pentru fapte de corupţie.

Astfel, cei care au pedepse de până la 5 ani pot beneficia de măsuri alternative de executare a pedepselor, precum executarea pedepsei la domiciliu, executarea pedepsei în zilele de sâmbătă şi duminică într-un centru special înfiinţat sau în regim mixt, cu echivalent în zile de muncă în folosul comunităţii, potrivit hotnews.ro.

PSD ciunteşte legea depusă de PNL

Astfel, deputaţii PSD vor modificarea, printre altele, a proiectului de lege depus anul trecut de parlamentari de la PNL, aşa încât persoanele condamnate pentru fapte de corupţie, infracţiuni de serviciu sau cele aflate în recidivă să nu mai fie exceptate de la aplicarea acestor măsuri, iar durata maximă a pedepsei să crească de la 4 la 5 ani.

Ştirea MOMENTULUI

Premiile Emmy 2018: Game Of Thrones, cea mai bună dramă. Lista câștigătorilor

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.