Prognoza meteo vineri, 31 ianuarie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași. Unde va fi neobișnuit de cald

ANM a emis prognoza meteo valabilă pentru vineri, 31 ianuarie. Astfel, aflăm că vremea va fi în general închisă. Se vor semnala precipitații pe arii extinse în regiunile intracarpatice, unde acestea vor fi la început mai ales sub formă de ninsoare și lapoviță, apoi ploaie, în timp ce la munte vor predomina ninsorile. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, iar cele minime, în general, între 0 și 6 grade.

Vremea în București

Vremea va fi în general închisă, dar probabilitatea de precipitații va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 5 grade.

Prognoza meteo 31 ianuarie

Vremea în Brașov

În Brașov se anunță vreme ploioasă. Temperaturile maxime vor atinge 7 grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea mai jos de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult înnorat și va ploua. Vântul va sufla cu 11 kilometri pe oră, dar sunt șanse de 58% de precipitații.

Prognoza meteo 31 ianuarie

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea va fi una ploioasă și în Cluj-Napoca. Temperaturile maxime vor atinge 7 grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea de 6 grade Celsius! Vântul va sufla cu 13 kilometri pe oră și sunt șanse de 65% să plouă.

 

Prognoza meteo 31 ianuarie

Vremea în Iași

Vremea va fi una ploioasă și în Iași, unde sunt șanse de 56% de precipitații. Temperaturile maxime vor atinge 9 grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub 5 grade Celsius. Vântul se va înteți și va bate la rafală cu 22 de grade Celsius.

Prognoza meteo 31 ianuarie