Prognoza meteo săptămâna 11-17 septembrie! Temperaturi de vară!

Filon Stan   
în Hotnews
11/09/2017, 10:34
Prognoza meteo săptămâna 11-17 septembrie! Temperaturi de vară!

Săptămâna începe bine, din punct de vedere meteorologic! Luni va fi foarte cald în Bucureşti. Maximele vor atinge 34 de grade Celsius. Temperatura este cu 10 grade mai ridicată faţă de normalul perioadei.

În dimineaţa zilei de luni, temperaturile vor fi mai scăzute, cuprinse între 16 şi 21 de grade Celsius. Nu va ploua, cerul va fi senin pe tot parcursul zilei. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo saptamana 11-17 septembrie: Miercuri se răceşte uşor

Marţi şi miercuri, vremea se răceşte uşor. Maxima de marţi va fi de 27 de grade Celsius. În cea mai mare parte a zilei cerul va fi înnorat, dar nu va ploua. Ziua de miercuri va fi la fel precum cea de marţi, din perspectivă meteorologică.

Joi, vom avea aceeaşi temperatură maximă, dar cerul va fi senin. Vineri, sâmbătă şi duminică se vor atinge şi depăşi, din nou, temperaturi de 30 de grade Celsius.

Închide ×