Prognoza meteo sâmbătă 1 decembrie 2018. Se anunță vreme deosebit de rece!

Potrivit prognozei meteo, sâmbără, de 1 decembrie 2018, Ziua Națională a Românei, se anunță vreme deosebit de rece! Temperaturile vor deveni ușor, ușor negative în toate regiunile, iar, în prima parte a zilei, va fi ger în nord-estul și centrul țării. De asemenea, va continua să ningă în regiunile sudice și, în unele părți, în est.  Vântul va sufla intens, iar a doua parte a zilei va avea grade greu de suportat. Totodată, conform meteorologului ANM, Dinu Mărășoiu, a descris temperaturile din următoarele zile prin: temperaturi scăzute, nopți friguroase și pline de ger în majoritatea regiunilor.

Vremea în Contanța

Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Potrivit accuweather, temperatura maximă de la malul mării de sâmbătă, 1 decembrie 2018, este de -2 grade Celsius, care se va simți ca -5 grade Celsius. Cerul va fi parția însorit, iar vântul va bate cu o intensitate de 13 kilometri pe oră. Minima serii este de -6 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai puțin. Procentul de precipitații este de 6%, cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla slab, cu 9 kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași 1 decembrie

Previziunile meteorologice anunță că maxima zilei la Iași va fi de -6 grade Celsius, care se va simți ca -10. Cerul va fi noros, vânturile vor sufla cu o putere de 11 kilometri pe oră, iar rafalele cu 13 kilometri pe oră. Minima serii este de -14 grade Celsius, care se va simți ca -16. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru cei care se află la Cluj de 1 decembrie

Previziunile meteorologilor anunță că maxima zilei de 1 decembrie 2018 este de 0 grade Celsius, care se va simți cu 2 grade mai mult. Cerul va avea și nori pe cer, dar și puțin soare, iar vântul bate cu o putere mică, de 4 kilometri pe oră. Minima serii va fi de -10 grade Celsius, care se va simți precum -7 grade Celsius. Cerul va fi senin spre parțial noros, iar vântul va bate cu aceeași putere mică precum în timpul zilei.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov de 1 decembrie

Conform meteorologilor, maxima zilei la Brașov, de 1 decembrie 2018 va fi de -1 grad Celsius, care se va simți precum 2 grade Celsius. Cerul va avea și nori, dar va apărea și soarele, iar vânturile bat cu o putere mică de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de -13 grade Celsius, care se simte ca -10. Cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu o intensitate de 2 kilometri pe oră.