Prognoza meteo pentru weekendul 16 – 17 iunie 2018! Vezi cum va fi vremea la munte, dar și pe litoral!

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
15/06/2018, 17:13
Prognoza meteo pentru weekendul 16 – 17 iunie 2018! Vezi cum va fi vremea la munte, dar și pe litoral!
Prognoza meteo 27 iunie

Agenția Națională pentru meteorologie a emis prognoza meteo pentru weekendul 16-17 iunie 2018! Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă cu averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și căderi de grindină – în cursul zilei, în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precădere în est. Duminică, vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător și izolat cu aspect de vijelie. Astfel de fenomene, prezente în majoritatea regiunilor, vor fi mai frecvente după-amiaza și seara. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime, în mare parte din țară apropiate de cele climatologic specifice perioadei, se vor încadra, în general, între 25 și 29 de grade, iar cele minime între 12 și 22 grade, cu valorile mai mari pe litoral.

Prognoza meteo pentru weekendul 16 – 17 iunie 2018

Cum va fi vremea în București

În weekendul 16-17 iunie 2018, vremea va fi în general instabilă, în București! Îndeosebi în cursul zilei de sâmbătă vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade. Duminică, vremea va contin ua să fie instabilă. Temporar cerul va avea înnorări accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, îndeosebi după-amiază și seara. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 16…18 grade.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum va fi vremea la munte

În weekendul 16-17 iunie 2018, la munte va ploua! Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși la munte chiar și 35-40 l/mp, potrivit prognozei emisă de Agenția Națională de Meteorologie.

Cum va fi vremea la mare

Românii care vor merge pe litoral în weekendul 16-17 iunie 2018 vor avea parte de o surpriză ușor neplăcută. Sâmbătă, vremea va fi frumoasă, cu temperturi maxime de 27 grade Celsius, vântul va adia cu 16 km/h, dar va ploua izolat. Situația se schimbă de duminică, când cerul va fi mai mult înorat, iar ploile își vor face puternic apariția. Temperatura maximă scade și ea cu un grad, față de ziua de sâmbătă, până la 26 de grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×