Toamna vine cu temperaturi de vară! Prognoza meteo pentru weekend!

Filon Stan   
în Hotnews
02/09/2017, 00:00
Toamna vine cu temperaturi de vară! Prognoza meteo pentru weekend!

Se prelungeşte vara in weekendul 1-3 septembrie! Cel putin asa ne anunta prognoza meteo pentru weekendul 1-3 septembrie! Toamna începe cu temperaturi reale de vară, care vor ajunge până la 33-34 de grade Celsius, potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

1 septembrie aduce o vreme călduroasă în vestul, sudul şi local în centrul ţării, cer mai mult senin, iar temperaturile maxime vor oscila între 24 şi 33 de grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo pentru weekend, in perioada 1-3 septembrie

Ziua de 2 septembie aduce o vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, cu maxime între 27 şi 34 de grade. Va fi un oarecare grad de instabilitate meteo în vestul, nord-vestul şi centrul ţării, unde local, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest, se va menţine aceeaşi vreme frumoasă cu cer variabil înspre senin.

Pentru 3 septembrie, prognoza meteo preconizeaza o vremea călduroasă în estul şi sud-estul ţării, unde cerul va fi variabil, iar în restul ţării, ne aşteptăm la averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, iar temperaturile vor fi mai scăzute decât ziua precedentă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×