Prognoza meteo pentru următoarele zile. Ne aşteptăm la temperaturi de primăvară

Gabriel Esanu   
în Prognoza meteo
12/11/2017, 17:30
Prognoza meteo pentru următoarele zile. Ne aşteptăm la temperaturi de primăvară
Pentru zilele următoare, meteorologii anunţă o încălzire a vremii, fiind aşteptate temperaturi de primăvară în luna noiembrie. Maximele vor atinge 20-21 de grade Celsius. Cu toate acestea, la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturi încep să scadă, apropiindu-se de normalul termic al perioadei.
În Bucureşti, temperaturile vor fimult mai ridicate decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi ceaţă, în orele dimineţilor. Vântul va sufla slab şi moderat.
Marţi, temperatura aerului va fi în scădere în jumătatea de nord a ţării, mai accentuată în nord-est. În restul regiunilor vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă. Valorile termice maxime se vor încadra între 4 grade în nordul Moldovei şi 18 grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade. 
Miercuri se va produce o răcire accentuată, inclusiv în regiunile sudice şi sud-estice. Chiar şi aşa, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi temporar noros, local, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă, iar izolat va burniţa sau va ploua slab.
 
 
 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×