Categorie: Autor:

Prognoza meteo marți, 12 martie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj-Napoca: vin ploile

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au anunțat prognoza pentru astăzi, 11 martie. Dacă temperaturile au arătat excepțional pe weekend, la începutul săptămânii se cam schimbă lucrurile. Cu toate că se răcește, temperaturile de acum sunt apoape de cele normale perioadei de primăvară. Vor cădea precipitații sub formă de ploaie moderată. Ce anunță aceștia despre una din cele mai reci zile de la începutul primăverii încoace?

Prognoza meteo marți, 12 martie! Precipitații sub formă de ploaie

Specialiștii au emis, în cursul zilei de luni, un cod galben de vânt valabil în județele: Constanța: Medgidia, Mihail Kogălniceanu, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Corbu, Mircea Vodă, Castelu, Ciobanu, Crucea, Mihai Viteazu, Cuza Voda, Istria, Săcele, Pantelimon, Târgușor, Fântânele,

Prognoza meteo marți, 12 martie

Tortoman, Siliștea, Saraiu, Horia, Grădina, Vulturu; Județul Tulcea: zona de litoral; Județul Tulcea: Babadag, Sarichioi, Baia, Topolog, Cerna, Valea Nucarilor, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Casimcea, Slava Cercheză, Mahmudia, Nalbant, Mihai Bravu, Izvoarele, Stejaru, Nufăru, Ciucurova, Beștepe, Dorobanțu, Beidaud, Horia, Maliuc;

Vremea în București

Vreme București

Meteorologii de la ANM au indicat în prognoza meteo pentru București, pentru 12 martie, maxima de doar 7 grade Celsius, alături de perioade de ploaie. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 26 de km/h și cu rafale de 39 de km/h. Noaptea va fi -1 grad Celsius, alături de un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre nor-nord-est cu 9 km/h și cu rafale de 20 de km/h.

Vremea în Iași

Vreme Iași

Vremea în Iași este cu nori și soare. Maxima este de 9 grade Celsius, alături de vânt din direcția nord-vest cu 13 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea vine cu minima de doar 2 grade Celsius, cu un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre nord-vest cu 9 km/h și cu rafale de 18 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov

Maxima în Brașov este de doar 4 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau ninsoare. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea aduce minima de doar -8 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau ninsoare. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 6 km/h și cu rafale de 15 km/h.

Vremea în Constanța

Vreme Constanța

Cei din Constanța au parte de maxima de 6 grade Celsius și perioade de ploaie. Vânturi vin din partea de nord-est a teritoriului României cu 41 de km/h și cu rafale de 56 de km/h. Noaptea vor fi minim 2 garde Celsius și un cer noros. Vânturi vin din partea de nord-nord-est cu 32 de km/h și cu rafale de 46 de km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca

Pentru Cluj-Napoca se indică în prognoza pentru marți, 12 martie, maxima de 8 grade Celsius, alături de o aversă de ploaie sau ninsoare. Vânturi vin din partea de nord-vest cu 20 de km/h și cu rafale de 32 de km/h. Noaptea aduce minima de doar -4 grade Celsius și un cer senin. Vânturi vin din partea de vest a teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 26 de km/h.