Prognoza meteo marți 10 octombrie. Se anunță temperaturi ridicate!

în Stiri mondene
09/10/2018, 18:20
Prognoza meteo marți 10 octombrie. Se anunță temperaturi ridicate!

Conform prognozei meteo, ziua de marți, 10 octombrie, se anunță o zi însorită, cu temperaturi ridicate. Previziunile meteorologilor spun că temperaturile se păstrează calde și în zilele următoare. Ele se pare că se pot se vor menține până la finalul lunii octombrie. În perioada de 8-15 octombrie gradele din termometre se situează aproximativ în zona de 10 grade Celsius. În perioada următoare, de 15-22 octombrie 2018, temperatura aerului are valori foarte apropiate de cele din săptămâna precedentă, iar această situație se poate regăsi în majoritatea țării. Singura excepție o face jumătatea săptămânii 15-22, dat fiind temperaturile ridicate din vestul țării.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru zia de miercuri 10 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, la malul mării

Potrivit accuweather, la malul mării oamenii vor găsi în termometre 20 de grade Celsius. O veste bună vine și din partea procentului de precipitații, căci acesta este unul extrem de mic, de 4%. Previziunile meteorologilor spun că soarele iese puțin din nori, însă totul va fi bine. Vânturile vin din direcția de nord-est, cu o intensitate de 20 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este prezent, cu o valoare moderată, de 3. În a doua parte a zilei, termometrele vor arăta 14 grade Celsius, care se simt ca 11. Meteorologii spun că cerul este senin, iar procentul de precipitații rămâne mic, de 9%.

Vremea în Iași

Prognoza meteo în Iași este una favorabilă pentru ieșeni
Prognoza meteo de miercuri, 10 octombrie

Previziunile pentru ziua de miercuri, 10 octombrie, la Iași sunt favorabile. În prima parte a zilei sunt 18 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul de 11%, iar soarele va sta pe cer și va fi însoțit și de nori. Vânturile vin din direcția de nord, cu o intensitate mică, de 9 kilometri. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Pe timpul serii, gradele scad treptat și ajung la 6 grade Celsius, care se simt ca 7.Vestea bună este că procentul de precipitații scade și el o dată cu lăsarea serii. Cerul va fi senin, iar vânturile bat cu o putere mică.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×