PROGNOZA METEO! Cum va fi vremea luni şi marţi, 2 şi 3 octombrie

Irina Aldea   
în Hotnews
02/10/2017, 00:21
PROGNOZA METEO! Cum va fi vremea luni şi marţi, 2 şi 3 octombrie

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă, pentru weekend, o vreme fără precipitaţii, însă cu temperaturi cu cinci grade mai scăzute faţă de media pentru sfârşitul lunii septembrie, în schimb, valorile termice vor creşte începând cu săptămâna viitoare. Prognoza meteo luni, 2 octombrie; marţi, 3 octombrie! Cum va fi vremea în România. Duminică, vremea se va menţine rece în cea mai mare parte a ţarii, iar temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 19 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari în regiunile sudice şi sud-estice, iar în Dobrogea, cu totul izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificari temporare în sud-estul teritoriului şi în Munţii Banatului. Dimineaţa, în zonele joase de relief, vor fi condiţii de ceaţa.

Prognoza meteo, luni, 2 octombrie, deşi temperatura va creşte uşor, indică o vreme mai rece decât în mod obişnuit la această dată, îndeosebi dimineaţa. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 15 grade în depresiuni şi în nordul Moldovei şi 20 de grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi variabil, mai mult senin în vestul, nordul şi centrul ţării. Pe litoral vor fi condiţii de ploi slabe. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă, iar în centru, local în nord şi nord-est şi izolat în rest, se va produce brumă. În Bucureşti, deşi temperatura va înregistra o creştere uşoară faţă de duminică, vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată, în special dimineaţa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo pentru weekend! De marţi, temperaturile vor deveni normale din punct de vedere termic pentru această perioadă

Marţi, vremea se va încălzi faţă de luni, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade la Miercurea Ciuc şi 23 de grade la Timişoara. În regiunile vestice, nordice şi centrale, norii se vor înmulţi treptat, iar începând de seara, pe arii relativ extinse va ploua şi sub formă de aversă şi vor fi condiţii pentru descărcări electrice. Cu totul izolat, vor fi posibile cantităţi mai importante de apă. Dimineaţa, izolat va fi ceaţă, iar în nordul, nord-estul, centrul ţării şi pe arii restrânse în rest, se va produce brumă. Vântul va înregistra unele intensificări la munte şi în Moldova şi local în Banat şi în Crişana. În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească. Dimineaţa, vor fi condiţii de ceaţă, temperaturi între 5 şi 7 grade.

Prognoza meteo pentru 2 şi 3 octombrie indică pentru zonele de munte că vremea va fi frumoasă, dar rece din punct de vedere termic pentru aceasta dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe văi şi în depresiuni, dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă. La mare, vremea va fi rece pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii pentru ploi slabe. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze ce vor depaşi la rafala 55 km/h. Temperaturile maxime vor avea valori de 14, 15 grade, iar temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 15 şi 18 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×