Avertizarea ANM de cod galben de ceaţă. Care sunt zonele afectate

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
02/10/2017, 07:57
Avertizarea ANM de cod galben de ceaţă. Care sunt zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie  (ANM) a emis luni, 2 octombrie, o avertizare de cod galben de ceaţă pentru judeţul Harghita. Avertizarea de cod galben este valabilă până la ora 11:00.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo: care sunt zonele afectate de cod galben

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) anunţă că zonele afectate sunt următoarele: Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Topliţa, Cârţa, Ciucsângeorgiu, Ciumani, Cozmeni, Ditrău, Frumoasa, Gălăuţaş, Joseni, Lăarea, Leliceni, Mihăileni, Păuleni – Ciuc, Remetea, Sâncrăieni, Sândominic, Sânmartin, Sântimbru, Sărmaş, Subcetatea, Suseni, Tomeşti, Tuşnad, Voşlăbeni.

Avertizarea de cod galben este valabilă luni, 2 octombrie, până la ora 11:00. Zona Harghita nu este singura afectată. În ultimele 24 de ore au existat avertizări de cod galben de ceaţă pentru judeţele Cluj şi Maramureş, care au fost valabile până duminică, 1 octombrie, la ora 11:00.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×