Prognoza meteo 9 mai! Vremea va fi călduroasă, dar instabilă

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/05/2018, 16:36
Prognoza meteo 9 mai! Vremea va fi călduroasă, dar instabilă
Prognoza meteo 9 mai

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de 9 mai! Astfel, aflăm că vremea va fi caldă, dar și în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate în zonele de deal și de munte, precum și în regiunile estice și sud-estice, unde, pe arii relativ extinse se vor semnala averse și descărcări electrice. În restul țării, cerul va fi variabil, iar instabilitatea atmosferică se va manifesta local, cu precădere după-amiaza și seara.

Ploile vor avea și caracter torențial, izolat cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și punctiform va cădea grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan, dar și de scurtă durată în timpul ploilor, posibil și cu aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 16 grade.

Prognoza meteo 9 mai. În București vor fi 25 de grade Celsius

În București, cerul va fi variabil, însă vor fi și înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai mare spre seară și în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×