Prognoza meteo 9 iunie. Vremea va fi caniculară, dar instabilă

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/06/2018, 20:17
Prognoza meteo 9 iunie. Vremea va fi caniculară, dar instabilă
Prognoza meteo 9 iunie

Vremea va fi deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, dar și în general instabilă, mai ales iar în regiunile sud-vestice și în zonele de deal și de munte. Cerul va avea înnorări accentuate în Oltenia, Banat și zona de munte, unde pe arii extinse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua, trecător, aspect de vijelie. În Crișana, Muntenia, Transilvania și Moldova, înnorările vor fi temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala local, mai ales după-amiaza și la începutul nopții.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate în sud-vestul teritoriului și doar izolat în celelalte regiuni. Pe arii restrânse va cădea grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade pe litoral și 33 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 18 grade.

Prognoza meteo 9 iunie. În București vor fi 32 de grade Celsius

În bucurești, vremea se va menține deosebit de caldă și va deveni instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și la începutul nopții, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi în creștere. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×