Prognoza meteo 9 august! Vremea va fi frumoasă, dar va și ploua

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
08/08/2018, 17:59
Prognoza meteo 9 august! Vremea va fi frumoasă, dar va și ploua
Prognoza meteo 9 august

Meteorologii au emis prognoza meteo 9 august. Vremea va fi în general frumoasă și călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în vestul Carpaților Meridionali.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 35 de grade, iar cele minime în general între 10 și 20 de grade. În depresiuni vor fi condiții de ceață. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic local în Câmpia de Vest și pe arii restrânse în Câmpia Română.

Prognoza meteo 9 august. În București vor fi 32 de grade Celsius

În București, vremea va fi frumoasă și călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×